Volgt u ons al op Facebook? Mochten er last-minute bijzonderheden zijn maken wij dat hierop bekend. Klik hier: www.facebook.com/toneel.tussendeschuifdeuren

 

 

De jeugd van Tussen de Schuifdeuren speelt:

 “Op zoek naar…”

Onze jeugdafdeling groeit op! Daarom spelen zijn nu voor het eerst een stuk uit het genre volwassenen-toneel. Zoals u van onze vereniging gewend bent: een vrolijk blijspel.

Iedereen heeft een beetje liefde nodig in zijn leven. Maar soms is die liefde ver te zoeken in het café van echtpaar Joop en Martha. Gasten van allerlei aard komen hier binnen: de lokale zwerver die zich met een borreltje komt opwarmen, de postbode vol toekomstplannen en de orgelman die de straat vult met liefdesliederen. Ook komt Diena, de schoonmoeder van Joop, met regelmaat een potje kaarten samen met haar bejaarde vriendinnen Dirkje en Greet. Deze drie dames hebben ieder hun eigen visie op de liefde en steken dat niet onder stoelen of banken. Als dan Mia -een vriendin van Martha- aankondigt dat zij het café heeft uitgekozen voor een paar spannende blind dates en Joop onverwachts weer vlinders in zijn buik voelt, lopen de gemoederen in het café hoog op.

Een komische voorstelling waarin de diverse verhaallijnen meer met elkaar gemeen hebben dan op het eerste oog lijkt, gespeeld door onze 14 jeugdleden: Nienke, Jop, Anouk, Liz, Ezzie, Pien, Sjors, Joachim, Eljakim, Faas, Huub, Cas, Luuk en Renske. Onder regie van Eveline Bloks.

 

zaterdag 13 april 14:00

zondag 14 april 14:00

De Nolder, Maren-Kessel

 

Kaarten: www.tussendeschuifdeuren-marenkessel.nl (hiernaast) of via Chantal Verlouw telefoonnummer 0640246106.

Normale prijs € 7,50,  kinderen tot 12 jaar € 3,50. 

De zaal opent een half uur voor aanvang.

 

Met dank aan onze sponsors en vrijwilligers!

Kaarten bestellen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Voorstelling:
Op zoek naar

Dag:

Aantal kaarten volwassenen:

Aantal kaarten jeugd t/m 12 jaar:

Opmerkingen: